» » Запрошуються студенти старших курсів і випускники ВНЗ до участі в конкурсі Fulbright Graduate Student Program

Запрошуються студенти старших курсів і випускники ВНЗ до участі в конкурсі Fulbright Graduate Student Program

Дата: 10-05-2017, 11:05 | Автор:

До 16 травня 2017 року фулбрайтівський офіс приймає анкети на конкурс Fulbright Graduate Student Program: http:// www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html
  Fulbright Graduate Student Program пропонує можливість навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ.
  Післядипломна освіта в США (graduate studies) є поєднанням навчання з індивідуальною дослідницькою працею. Система цього рівня освіти передбачає широкий спектр можливостей: здобуття магістерського ступеня (master's program); навчання за суміжною спеціальністю; підготовка до кваліфікаційних іспитів і вступу до аспірантури (doctorate program).
  Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.
Із запитаннями щодо оформлення конкурсного пакету документів або особливостей конкурсного відбору можна звертатися до менеджерів програми:
   вул. Еспланадна, 20, кімн. 904
   Київ, 01001, Україна
   Координатор програми — Інна Бариш ibarysh@iie.org; student.ukraine@iie.org
   Асистенти програми — office.ukraine@iie.org
Дізнатися, на яких програмах навчаються фіналісти магістерської програми 2016—17 р., можна зі сторінок «Вісника», присвяченого українським стипендіатам (стор. 41-52):https://issuu.com/fulbright-ukraine/docs/december_2016