» » «Міцне коріння - розлога крона»

«Міцне коріння - розлога крона»

Дата: 27-04-2017, 15:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26 квітня 2017 року біля навчального корпусу № 3 ТНЕУ  відбулася акція «Міцне коріння – розлога крона», організована студентами  факультету економіки та управління спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
 
З ініціативи студентів-магістрів групи ПТБДм–11 та за активної підтримки викладачів факультету економіки та управління, а також  студентів бакалаврату, на галявині біля корпусу висаджена блакитна ялина з нагоди відкриття у нашому університеті спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (набір 2016 року).
 
Нова спеціальність є перспективним напрямом підготовки економічного спрямування, відкриття якої зумовлене трансформаційними процесами в економіці, динамічними змінами на ринку праці та реакцією на перманенті зміни у системі освіти.
 
Підготовка  менеджерів-професіоналів, фахівців за даною спеціальністю має на меті надати здобувачам необхідні знання, вміння і компетенції  для започаткування власного бізнесу, організаційної, управлінської, комерційної діяльності у торгівлі, ресторанному господарстві, біржовій діяльності,  побутовому обслуговуванні тощо.
 
Бажаємо студентам, їхнім наставникам, адміністрації факультету подальших успіхів  у підготовці  нового покоління економістів!
 

                           

PS: студенти і викладачі висловлюють вдячність за  допомогу в виборі дерева-символу заходу доктору сільськогосподарських наук, професору  Гайді Юрію Івановичу (ТНЕУ); пропозицію слогану спеціальності ПТБД кандидату філологічних наук, доценту Вашків Лесі Петрівні (Тернопільський національний педагогічний університет); візуалізацію спеціальності ПТБД графічному дизайнеру Бойчик Тарасу Євгеновичу (м. Лодзь, Республіка Польща).