» » Учасники II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» розпочали роботу

Учасники II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» розпочали роботу

Дата: 27-04-2017, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 квітня 2017 року в залі засідань Вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте відкриття II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». До участі в Олімпіаді заявлено 69 учасників із 30 вищих навчальних закладів України.
                       
З вітальним словом до присутніх звернувся голова журі ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий, який зазначив, що учасники Олімпіади вже є переможцями, оскільки вибороли першість та репрезентують свої рідні внз на всеукраїнському рівні.
 
До учасників Олімпіади звернувся проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, відзначивши, що наш університет радий приймати учасників із усієї України, що продемонструють свої знання у податковій сфері та матимуть змогу познайомитися з мальовничим Тернопіллям.
 
Заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області, радник податкової та митної справи І рангу Сергій Степанович Господарик  відзначив, що радий співпраці з ТНЕУ, випускова кафедра податків та фіскальної політики якого готує фахівців високого рівня.
 
В.о. завідувача кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ, к.е.н., доцент член журі Анатолій Ігорович Луцик побажав учасникам здобути новий досвід, знання, цікаві знайомства та незабутні враження від перебування у Тернополі.
 
З побажаннями натхнення, волі до перемоги та успішного виконання завдань звернулися до учасників заступник голови журі директор НДІ фіскальної політики Університету державної фіскальної служби України, д-р екон. наук, професор Віктор Миколайович Мельник та голова апеляційної комісії професор кафедри оподаткування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, д-р екон. наук, професор Юрій Борисович Іванов.
 
Після урочистого засідання учасники Олімпіади розпочали роботу над творчим теоретичним завданням!
 
Бажаємо успіхів учасникам Олімпіади!