Вітаємо!

Дата: 26-04-2017, 10:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19-21 квітня у м. Вінниця відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Управління персоналом та економіка праці». Тернопільський національний економічний університет, а зокрема факультет економіки та управління, представляли студенти Бахівський Андрій та Вартовник Надія.
 
Студенти показали високий рівень знань при виконанні завдань, ґрунтовну обізнаність у дисциплінах даного напряму навчання.  Також для них була організована екскурсія мальовничим містом Вінниця.
 
Студентку Вартовник Надію відзначили грамотою за високий рівень обґрунтованості та практичної значущості наданих пропозицій при виконанні завдань з дисципліни «Ринок праці», а в роботі Бахівського Андрія відзначили вміння комплексного підходу до виконання завдань стосовно управління персоналом.
 
Висловлюємо щирі вітання учасникам олімпіади а також її організаторам. Дякуємо за наполегливу роботу викладачам кафедри управління персоналом та регіональної економіки у підготовці студентів до олімпіади. Ваші знання та вміння допомагають молоді досягнути поставлених цілей. Вітаємо студентів Бахівського Андрія та Вартовник Надію з отриманими відзнаками та сертифікатами!