» » Студенти ФФ дізналися як працюють кінологи

Студенти ФФ дізналися як працюють кінологи

Дата: 26-04-2017, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 24 квітня 2017 року до Тернопільського національного економічного університету з робочим візитом завітав заступник начальника відділу кінологічного та ветеринарного забезпечення Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів Олександр Валерійович Дворнічен.
                                          
Для студентів факультету фінансів, які навчаються за спеціальністю «Фіскальне адміністрування та митна справа», Олександр Валерійович прочитав лекцію, під час якої розповів про роботу відділу кінологічного та ветеринарного забезпечення, які породи собак потрібні для роботи, як їх навчають,завдання та вимоги, які ставляться до підготовки дресирувальників і собак.
 
Після лекції студенти мали унікальну можливість спостерігати за методикою та технікою дресирування тварин, а також як працюють у парі кінолог та собака, коли шукають заборонені предмети. Працівники кінологічної служби запропонували студентам факультету фінансів побути у ролі людей, яких ошукує спеціально навчена тварина.
 
Найбільше захоплення у студентів викликало знайомство із службовими собаками Лордом та Бані, які вправно на очах у всіх провели обстеження досліджуваної вантажівки і виявили заховану річ.
 
«Мені було надзвичайно цікаво спостерігати за роботою цієї служби, це захоплює. Особливо мені сподобалася собака Лорд. Вразило те, що він переможець безлічі кінологічних змагань і справді нам це довів, демонструючи те як він вправно може впоратися з поставленою задачею», – поділилася враженнями студентка групи ФАМС-11 Галина Копищик.
 
Дякуємо працівникам відділу кінологічного та ветеринарного забезпечення Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Міндоходів за цікавий візит!