» » Лука Гомівка отримав диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

Лука Гомівка отримав диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа»

Дата: 25-04-2017, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітає студента групи ФСГ-31 Луку Гомівку та наукового керівника – кандитата економічних наук, доцента Наталію Ігорівну Налукову, а також заступника голови оргкомітету Олімпіади, завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Ольгу Володимирівну Кнейслер із здобутою перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа».
                                                                      
За словами Луки: «Даний захід, який, на мій погляд, ТНЕУ достойно провів у своїх стінах,  залишив безліч хороших емоцій. Перш за все, Олімпіада – це перевірка здібностей та обізнаності як у дисципліні «Страхова справа», так і у всьому багажі знань з різних предметів, які ти отримав раніше – якими володієш зараз. Це виклик, який змушує «напружувати мізки», щоб знайти правильний підхід до вирішення проблеми чи надати адекватну оцінку тій чи іншій поставленій задачі. Саме такі виклики дозволяють людині розвиватися всебічно, засвоювати знання та застосовувати їх, наприклад, на роботі чи при ведені власної справи, одним словом – впроваджувати в життя.
 
Звичайно, Олімпіада – це  також і знайомство з учасниками, які приїхали із різних регіонів країни: чи із Дніпра/Харкова, чи із Вінниці/Луцька – кожен має свої враження, свої певні традиції, свої історії – це можливість потоваришувати із людьми практично з усієї України та почерпнути для себе щось, що не зустрічав у своєму рідному місті.
 
Саме такий досвід я отримав під час участі в Олімпіаді, і хотів би подякувати усім, хто допоміг зробити атмосферу такою дружньою та, що не мало важливо, комфортною: усьому колективу кафедри фінансів суб'єктів господарювання та страхування ТНЕУ і звичайно, всім учасникам-конкурентам, адже саме конкуренція є одним із головних стимулів до самовдосконалення. Окрема подяка усім організаторам, хто долучився до проведення даного заходу.
 
Оскільки п'єдестал ще не повністю підкорений – є над чим працювати, що вдосконалювати, тому, як говориться: «До нових зустрічей, до нових нескорених вершин...».