Вітаємо!

Дата: 13-04-2017, 12:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітає студентку групи ФСГм-11 Підгрушну Юлію та наукового керівника – завідувача кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування, доктора економічних наук, професора Ольгу Володимирівну Кнейслер із здобутою перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент».
                         
За словами Юлії: «В олімпіаді, котра проходила 6-7 квітня 2017 р. у Луцькому національному технічному університеті брали участь 120 студентів з провідних вищих навчальних закладів України. Учасників зустріли в дружній і надзвичайно привітній атмосфері. Виконання завдань олімпіади тривало 3 год., упродовж яких перед нами стояло завдання розв’язати 7 задач та 20 тестів. У вільний час для нас організували декілька екскурсій, зокрема ми побували у Луцькому замку (який всім відомий як замок Любарта), а також у музеї Волинської ікони. Наступного дня нас запросили на концертну програму, яку підготовили студенти ЛНТУ, під час якої відбулося нагородження переможців олімпіади дипломами. Загалом, я отримала багато приємних вражень та познайомилася із студентами з інших вищих навчальних закладів України.
 
Хотіла б висловити особливу подяку організатору олімпіади – Луцькому національному технічному університету та науковому керівнику – Ользі Володимирівні Кнейслер за інтенсивну підготовку до участі в олімпіаді, а викладачам кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ – за підтримку».