» » Стажування у Вроцлавському економічному університеті за програмою Еразмус+ науковців ТНЕУ

Стажування у Вроцлавському економічному університеті за програмою Еразмус+ науковців ТНЕУ

Дата: 13-04-2017, 12:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення Вроцлавського економічного університету (Республіка Польща) і з метою участі в програмі академічної мобільності у рамках Еразмус+ упродовж 2-8 квітня 2017 року декан факультету банківського бізнесу Адамик Богдан Петрович  і завідувач кафедри податків та фіскальної політики Луцик Анатолій Ігорович взяли участь у стажуванні у Вроцлавському економічному університеті (Республіка Польща).
 
Під час стажування у період  з 3 по 7 квітня 2017 року  доцентами Адамиком Б.П. та Луциком А.І. були прочитані лекції для студентів Вроцлавського економічного університету з банківської та податкової проблематики.
 
Перебуваючи у Вроцлавському економічному університеті, науковці зустрілися з проректором з міжнародної діяльності, професором Богуслава Дреліч-Скулська і з проректором з фінансів та розвитку, професором Бартоломей Ніта. Під час зустрічі було обговорено подальші напрями співпраці Тернопільського національного економічного університету з Вроцлавським економічним університетом за програмою Еразмус+ щодо поширення академічної мобільності студентів та викладачів, а також обговорено питання навчання студентів за програмою двох дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
У ході стажування відбулася зустріч з координатором програми Еразмус+ Івоною Пржилецькою у Вроцлавському економічному університеті, під час якої було обговорено можливості та перспективи майбутнього обміну викладачів та студентів Тернопільського національного економічного університету та Вроцлавського економічного університету у рамках програми Еразмус+.
 
Під час стажування у Вроцлавському економічному університету були організовані зустрічі з професорсько-викладацьким колективом Вроцлавського економічного університету, в ході яких обговорювалися сучасні підходи до здійснення навчальної та наукової роботи. Також було досягнуто домовленості щодо подальшої спільної реалізації грантових проектів науковцями наших університетів.