» » Інтелектуальна гра «Що? Де? Фінанси!»

Інтелектуальна гра «Що? Де? Фінанси!»

Дата: 5-04-2017, 12:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня 2017 року в рамках відзначення Global Money Week у м. Тернополі, що організовують кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ спільно з партнерами, відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Фінанси!» за участю студентів коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ.
                        
Інтелектуальний батл складався з десяти раундів «питання-відповідь», «музичної паузи» та «чорного ящика». Упродовж гри в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активній участі усіх присутніх у грі. За її результатами перемогу здобула збірна команда студентів другого курсу коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ. Студенти, відповідаючи на запитання, запропоновані командою викладачів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ, проявили високий рівень логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидкість реакції та уміння нестандартно мислити.
 
Підводячи підсумки батлу, було зазначено, що такого роду сучасні інноваційні методики викладання фінансових дисциплін формують у студентів навички професійного мислення, вчать миттєво приймати виважені рішення, а також уміння комунікувати в колективі. Студенти та викладачі констатували, що інтелектуальна гра «Що? Де? Фінанси!» виявилася справжнім святом, адже усі присутні зарядилися позитивом і хорошим настроєм!