» » Новини Центру практичної бухгалтерії

Новини Центру практичної бухгалтерії

Дата: 24-03-2017, 12:14 | Автор: Модератор Центру Назарова І.Я.

 На базі факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету продовжує функціонувати Центр практичної бухгалтерії. Відвідувачі Центру мають можливість зустрітися зі спеціалістами-практиками у сфері бухгалтерського обліку, отримати інформацію  про особливості обліку й оподаткування та найбільш нагальні проблеми у певних сферах діяльності.
 
Зокрема, одна з останніх зустрічей відвідувачів Центру була присвячена основам підприємницької діяльності. Під час засідання, що проводилося сертифікованим аудитором, засновником ТОВ Аудиторської фірми «Консул» Мельником Романом Олексійовичем, розглядалися практичні аспекти, проблемні питання та останні зміни в чинному законодавстві щодо створення та організації діяльності юридичних  осіб та фізичних осіб-підприємців.
 
Зважаючи на зацікавленість студентів у відкритті власного бізнесу, на даному засіданні Мельник Р.О. в основному акцентував увагу на порядку реєстрації суб’єктами підприємницької діяльності – юридичними особами, фізичними особами – підприємцями. Зокрема, було розглянуто юридичні аспекти створення суб’єктів господарювання, проблемні питання документального оформлення реєстраційних процесів, особливості відображення в обліку започаткування бізнесу та відносин із засновниками.
 
Надалі засідання Центру практичної бухгалтерії проводитимуться на не менш цікаві теми, тому запрошуємо всіх бажаючих.