» » Участь студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина у всеукраїнській конференції “New Horizons”

Участь студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина у всеукраїнській конференції “New Horizons”

Дата: 20-03-2017, 16:02 | Автор:

Нещодавно, а саме 9-11 березня студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ прийняли участь у всеукраїнській конференції "New Horizons”, організованій молодіжною організацією AIESEC. Конференція проводилась у Києві та зібрала близько 100 учасників, 20 з яких були з Тернополя. На конференцію були запрошені студенти з усієї України, а також спікери з Німеччини, Єгипту, Польщі, Азербайджану, Індії та Китаю. 
  Участь у конференції дала можливість познайомитися усім учасникам, побачити можливі напрями розвитку лідерських якостей та отримати знання з проектного менеджменту. Загалом, всі учасники конференції залишились задоволеними і натхненними, а головне – готові поширювати свій досвід.
  Своїми неймовірними враженнями про поїздку студенти нашого університету готові з усіма поділитися. "Спілкування з іноземцями – це хороша практика англійської мови,” – розповідала нам Олександра Кравченко, студентка групи МУН-31 ННІМЕВ. "Не зважаючи на великий потік інформації, мали змогу почерпнути великий досвід та стати більш компетентними у питаннях спілкування, тайм-менеджменту та інших” – поділилася з нами своїми думками про захід інша учасниця конференції, студентка групи МАУБ – 21 ННІМЕВ Ольга Ковальчук. Дмитро Машталір, студент ФКІТ (група ПЗС-31) вважає, що ця зустріч дала великий поштовх до роботи, до саморозвитку і спонукала поділитись цим досвідом з іншими студентами нашого університету та надихнути їх.
Автор: Ольга Ковальчук, студентка групи МАУБ–21 ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина
Фотозвіт: