» » Студенти ФББ побували в одному з відділень АТ «Ощадбанку»

Студенти ФББ побували в одному з відділень АТ «Ощадбанку»

Дата: 17-03-2017, 10:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 березня студенти 2 курсу факультету банківського бізнесу разом зі своїм куратором доцентом кафедри банківської справи, к.е.н. Стечишин Тетяною Богданівною побували в одному з відділень АТ «Ощадбанку». Юнаки та дівчата мали нагоду зустрітися з керуючим відділення Баліцьким Русланом Йосиповичем.
 
АТ «Ощадбанк» перебуває у державній власності, обслуговує юридичних і фізичних осіб. Він другий за розмірами активів, найбільший за кількістю відділень серед банків України. Також банк має закріплені гарантії повного збереження грошових вкладів фізичних осіб, довірених банку.
 
Керуючий відділенням вказав на перспективи для студентів в «Ощадбанку». Це насамперед 63 відділення по області, 450 працівників, молодий колектив, який постійно оновлюється. Банк обслуговує близько 5,5 млн. клієнтів. Кожного місяця з’являється близько 10-15 вільних вакансій. Також пропонуються заробітні плати близько 4000 грн., до того ж можливі премії.
 
Перед початком роботи у банку проводиться стажування, яке триває мінімум 2 тижні. Аби отримати там роботу потрібно, насамперед, мати бажання працювати і вдосконалюватись, також необхідна мотивація до навчання. Майбутній працівник повинен володіти такими якостями: розуміння банківської справи, знання банківських категорій, цілеспрямованість та мати стимул до праці.
 
АТ «Ощадбанк» забезпечує своїм співробітникам соціальний захист, пропонує умови для професійного та особистісного розвитку.
 
Студенти факультету банківського бізнесу, побувавши на такій екскурсії, зрозуміли, що банківська діяльність – це досить цікава професія, нелегка, проте дуже потрібна у сучасному суспільстві.
 
Висловлюємо подяку керуючому відділення «Ощадбанку» Баліцькому Руслану Йосиповичу за цікаву і змістовну розповідь.