» » Продовжуємо співпрацю з Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС України!

Продовжуємо співпрацю з Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС України!

Дата: 4-11-2016, 15:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього листопада 2016 року доценти кафедри податків та фіскальної політики Луцик Анатолій Ігорович та  Гуцул Інна Анатоліївна разом із студентами 4 та 5 року навчання фахових спрямувань «Оподаткування» та «Фінанси в системі митних органів» відвідали у місті Хмельницький Департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення.
 
У рамках  пізнавальної екскурсії студенти ознайомилися із особливостями  навчання керівного та інспекторського складу митних органів, спеціалізованих митних установ, підготовкою та підвищенням  кваліфікації інспекторів-кінологів зі службовими собаками. А також відвідали  тематичний  семінар про сучасні технічні засоби митного контролю.
 
Багато корисної інформації про специфіку роботи фахівців митної справи надала          начальник відділу спецпідготовки з протидії митним та податковим правопорушенням та організації оперативно-розшукової діяльності Управління спеціалізованої підготовки Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення  Миропольська Оксана Василівна.
 
Водночас учасники екскурсії побували в музеї-кімнаті, де знаходяться рідкісні історичні культурні пам’ятки та зразки форми одягу працівників Митної та Прикордонної служб як України, так і суміжних із нею країн.
 
Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації такого пізнавального заходу директору Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС України Войцещуку Андрію Дмитровичу та ректору Тернопільського національного економічного університету Крисоватому Андрію Ігоровичу!