» » П’ятий Міжнародний тиждень у ЗУНУ!

П’ятий Міжнародний тиждень у ЗУНУ!

Дата: 4-09-2023, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет оголошує про проведення 5-го Міжнародного тижня, який відбудеться з 5 по 8 вересня 2023 року.

 В умовах війни, що триває, та викликів, пов'язаних із повномасштабним вторгненням, ми залишаємося рішучими у своєму прагненні не здаватися та долати будь-які перешкоди, що дозволить Україні зберегти та примножити свій освітній та науковий потенціал.

  Цьогорічний Міжнародний тиждень проходить під гаслом "Стійкість та відновлення через інтернаціоналізацію".

  Традиція проведення Міжнародного тижня, започаткована у 2019 році, цьогоріч відзначає свою п'яту річницю. Ця подія стала невід'ємною частиною університетського календаря, втілюючи нашу постійну готовність сприяти міжнародній співпраці та науковому розвитку.

  WUNU IW 2023 - це міжнародний захід для представлення новітніх дослідницьких концепцій, обміну ідеями та розробками в усіх сферах WUNU IW. Міжнародний тиждень також дає змогу учасникам розширити та зміцнити співпрацю між партнерськими установами у межах освітніх та/або дослідницьких проєктів. 

Міжнародний тиждень - платформа, покликана зібрати надійних партнерів нашого університету, які непохитно підтримують нас з самого початку повномасштабного вторгнення. Ця подія слугує слушною нагодою для нас, щоб висловити нашу сердечну вдячність за їхню непохитну прихильність у ці складні часи. Міжнародний тиждень є свідченням стійкості та духу співпраці, який об'єднує нашу світову спільноту. 

  Враховуючи обставини, 5-й Міжнародний тиждень проходитиме у змішаному форматі. Таким чином залучаючи учасників, які хочуть взяти участь у заході офлайн, а також тих, хто змушений доєднатися лише дистанційно.

 

 

Якщо ви зацікавлені в участі, заповніть та відправте реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/L72C9ByT3ukMvH7w9


Із програмою можна ознайомитися нижче!



informational-letter_ua-1.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


  informational-letter_eng.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


 


eng-programa-5-mzhnarodnogo-tizhnja.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


  ua-programa-5-mzhnarodnogo-tizhnja.pdf
Завантажити Переглянути онлайн