» » Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина вдосконалюють практичні навики, здобуті під час аудиторних занять

Студенти ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина вдосконалюють практичні навики, здобуті під час аудиторних занять

Дата: 14-04-2016, 12:50 | Автор:


     12 квітня 2016 року студенти груп Т-31 та Т-32 відвідали Майcтер-клас на тему «Особливості роботи служби прийому і розміщення в готелі» на базі практики в готельно-ресторанному комплексі «Avalon Palace». Захід відбувся як практичне доповнення в рамках навчальної програми дисципліни «Організація готельного господарства» з ініціативи керівника курсу кандидата економічних наук, доцента кафедри міжнародного бізнесу і туризму Оливко Оксани Андріївни. Даний підхід до організації навчального процесу є свідченням використання провідних світових навчальних технологій, які керівник курсу імплементує на підставі власного добутого досвіду як під час підвищення кваліфікації в Україні, так і під час зарубіжних тренінгів та стажувань.
      Майбутні фахівці сфери обслуговування ознайомилися з практичною роботою готельно-ресторанного комплексу, а саме: з процесом обслуговування клієнтів на рецепції, із функціональними обов’язками персоналу готельно-ресторанного комплексу, набули практичних навичок щодо технології підготовки готельного номера до прийому гостей (від стандарт-класу номерів до бізнес- та люкс – класу). Також студенти мали можливість відвідати номери різних категорій, конференц-залу та ресторан і визначити сильні та слабкі сторони такого виду діяльності готельно-ресторанного комплексу.
    Майстер-клас є унікальною за своїм типом формою нарощування професіоналізму. Саме завдяки таким заходам студенти на практиці готуються до нових кроків у житті!
                                                                    Фотозвіт: