» » Стажування у рамках програми ERASMUS+ в Південночеському університеті

Стажування у рамках програми ERASMUS+ в Південночеському університеті

Дата: 13-04-2016, 13:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках Договору про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Південночеським університетом у м. Чеське Будейовіце (University of South Bohemiain ?eské Bud?jovice) Навчально-науковим інститутом інноваційних освітніх технологій у період із 04 по 08 квітня 2016 р. було організовано стажування викладачів у рамках програми Erasmus+. У стажуванні взяли участь доцент кафедри банківської справи Тетяна Стечишин та доцент кафедри податків та фіскальної політики Лілія Амбрик.
 
Координатором стажування від чеського університету виступив заступник декана економічного факультету з міжнародних зв’язків Марек Шуліста.
 
Учасники стажування мали зустрічі із викладачами та студентами економічного факультету, відвідали практичні заняття з дисциплін «Фінансова математика» та «Корпоративні фінанси»,прослухали відкриту лекцію, що стосувалася проблематики розвитку країн Європейського Союзу в умовах кризових явищ, зовнішніх загроз та викликів.
 
Також обговорили перспективи проведення літньої школи для студентів з України на базі Південночеського університету.
 
Учасники стажування ознайомилися з пам’ятками культури Чехії, побували на екскурсії в Чеському Крумлові, історичний центр якого включений до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО.
 
Такі стажування дають можливість викладачам випробувати власні сили, удосконалити професійні навики та перейняти позитивний досвід організації навчального процесу в країнах ЄС.