» » Студенти ННІМЕВ взяли участь у Міжнародній туристичній виставці UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм»

Студенти ННІМЕВ взяли участь у Міжнародній туристичній виставці UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм»

Дата: 12-04-2016, 16:55 | Автор:

     1 квітня 2016 року студенти групи Т-21 з ініціативи куратора Продан Ірини Олегівни відвідали значущу і масштабну подію туристичної галузі України – 23-ю виставку UITT «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» (м. Київ).
     Виставка UITT– це дзеркало туристичної галузі. Щорічно за допомогою UITT понад 700 компаній з 60 країн світу одночасно вирішують 4 основні завдання бізнесу: маркетингові дослідження, формування іміджу бренду, реклама продукту, продажі.
     Цього року виставку відвідало понад 22 000 осіб, а це 338 унікальних контактів на годину, 94% яких є фахівцями галузі і приймають або впливають на прийняття рішення про співпрацю. UITT –  це також 200 годин високоякісних галузевих семінарів, презентацій та прес-конференцій, які сприяють професійному розвитку 7500 відвідувачів-фахівців. Перед студентами відкрились перспективні можливості щодо практики, стажуватися та працевлаштування у туристичних компаніях у різних куточках світу.
     Попри головну ціль візиту студенти відвідали безліч цікавих місць у місті Києві: Софіївський та Михайлівський собори, майдан Незалежності, Арт-галерею Пінчука, Ocean Plaza та інші.
    З новими ідеями та цінними контактами, шаленим задоволенням і легкою втомою студенти повернулись у рідний ТНЕУ, щоб поділитись із своїми друзями, рідними та колегами незабутніми враженнями і надихнути на підкорення нових вершин!