» » Враження про стажування студентки ННІМЕВ ім Б.Д. Гаврилишина в модельному агентстві «Anmol Garg And Associates»

Враження про стажування студентки ННІМЕВ ім Б.Д. Гаврилишина в модельному агентстві «Anmol Garg And Associates»

Дата: 9-02-2017, 13:10 | Автор:

Нещодавно з свого омріяного закордонного стажування повернулася студентка ННІМЕВ ім Б.Д. Гаврилишина Пікунець Софія (гр. МАРКм-11). Своїми враженнями про проходження стажування та спогадами про відвідану країну, Софія поділилася з нами.
   Стажування проходило в агентстві «Anmol Garg And Associates», яке розташоване в столиці Індії, Нью-Делі. Звісно, це була бажана, але одночасно надзвичайно хвилююча закордонна поїздка. Хвилювання були пов’язані з особливостями стилю життя індусів, їхніми цінностями, релігією, їжею та ін.. Не менш хвилюючим моментом було знання мови, проте, як виявилося, достатнім було володіти англійською мовою, адже багато індійців знають англійську, так як Індія в минулому була британською колонією. В моменти спілкування неодноразово студентка згадувала заняття з англійської мови в університеті. Подорож дала змогу покращити мовні знання, оскільки більшість економічних термінів вживалися тільки англійською.
    Країна манила своєю барвистою культурою та теплом. Індійці виявилися чуйними, комунікабельними та гостинними людьми, які завжди готові прийти на допомогу. Проте, сама країна – це країна контрастів: є дуже бідні люди, є дуже багаті люди; вражає, що ідеально чиста вулиця раптово переходить в дуже засмічену, про те це бентежить лише іноземців, індуси нормально до цього ставляться; дивно, що чоловіки ходять по вулицях тримаючись за руки і це говорить лише про те, що вони друзі і тільки; важко було звикати до гострої їжі, повсюдно відчувалася антисанітарія, тому готували їжу самостійно.
   Варто зазначити, що модельний бізнес в Індії розвинений досить добре, постійно є попит на моделей європейської зовнішності для зйомок відеороликів, банерів, показів, компейнів та каталогів одягу. За час перебування в Індії Софія мала змогу сфотографуватися для відомих глянцевих журналів. Поряд із демонстрацією сучасної моди, відбувалися зйомки національного одягу для інтернет-каталогів – таких як сарі та курти. Такий досвід є неоціненний для Софії, адже окрім участі у фотосесіях дівчина побачила як відбувається співпраця агенції з журналами, як проходить замовлення фотосесій, які критерії підбору моделей, як підписують угоди з моделями та багато інших особливостей ведення модельного бізнесу. Проведений аналіз ринку модельного бізнесу в країнах Азії надасть змогу порівняти його з особливостями введення цього бізнесу як і в Україні, так і в інших європейських державах. Протягом трьох місяців Софія працювала над збором інформації, яка надасть змогу в подальшому аналізувати конкурентів фірми, провести сегментацію ринку, проаналізувати послуги які надаються підприємством та інше. Вся зібрана інформація використовуватиметься для написання студенткою дипломної роботи за ОС «Магістр».  
Фотозвіт: