<<< Навчально-науковий центр соціально-психологічної підтримки та резильєнтності

Як зберегти свої особистісні межі або зустріч з Іншими

 Психологічна служба ЗУНУ долучилася до впровадження в нашому університеті дуальноі освіти. Так, сьогодні відбувся перший із низки запланованих захід, який покликаний розширити горизонти професійного становлення студентів та сприяти опануванню ними фаховими компетентностями. 

До уваги учасників зустрічі була запропонована практико зорієнтована онлайн-лекція «Як зберегти свої особистісні межі або зустріч з Іншими", яку провела к. пед. н., доцент, практикуючий психолог, експерт із soft-skills, авторка низки психологічних ігор, курсів та онлайн програм для психологів, розробниця метафоричних карт Вікторія Муромець. До зустрічі буди запрошені викладачі та студенти соціально-гуманітарного факультету спеціальностей «Психологія» та «Соціальна робота», а також усі бажаючі. Презентована доповідачкою тема дала змогу слухачам більш глибоко проаналізувати поняття "особистісні межі", визначити їх типи і характеристики, а також дослідити кордони свого власного Я під час виконання практичної вправи "Пізнання особистих "я-повідомлень". У ході інтерактивної розмови також відбувалося активне обговорення питань, які цікавили учасників зібрання. 
На завершення онлайн-зустрічі організатори отримали згоду від п. Вікторіі на продовження професійної співпраці та обмін досвідом. 
Щиро дякуємо усім, хто долучився до організованого заходу!